Dolany Náchod Obec Dolany, okres Náchod
kamera Kladské pomezí dětem Kladské pomezí REMO Elektra s.r.o ČEZ

Období mimořádných klimatických podmínek

(9.7. 2010)

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ

Bc. Lubomír Franc

hejtman Královéhradeckého kraje

Na základě návrhu ředitele Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje a v souladu s ustanovením § 3, čl.2 Nařízení Královéhradeckého kraje č. 3/2002  ze dne 9. října 2002, kterým se stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany v době zvýšeného nebezpečí vzniku požáru, a na základě posouzení situace ve vývoji četnosti událostí evidovaných Hasičským záchranným sborem Královéhradeckého kraje jako požáry v přírodním prostředí vyhlašuji:

Období mimořádných klimatických podmínek

 

Období mimořádných klimatických podmínek vyhlašuji z důvodu dlouhotrvajícího sucha a s ohledem na měsíční předpověď počasí, kterou vydal Český hydrometeorologický ústav. V období mimořádných klimatických podmínek je nutné k zajištění požární bezpečnosti dodržovat povinnosti stanovené v příloze č.1 Nařízení Královéhradeckého kraje č. 3/2002  ze dne 9. října 2002, kterým se stanoví podmínky k zabezpečení požární ochrany v době zvýšeného nebezpečí vzniku požáru.


Období mimořádných klimatických podmínek počíná dnem jeho vyhlášení a platí až do odvolání.

http://www.kr-kralovehradecky.cz/cz/kraj-volene-organy/tiskove-centrum/aktuality/obdobi-sucha-omezi-zachazeni-s-ohnem-ci-pobyt-v-lesich-37053/


Jiří Plšek starosta obce
Obecní úřad Dolany, Dolany 32, 552 01 Dolany Královehradecký kraj, tel. +420 491 813 657, obec@dolany-na.cz
design and produce made by © Pavel Spálený - Yučikala Wičaša www.yucikala.net
×