Dolany Náchod Obec Dolany, okres Náchod
kamera Kladské pomezí dětem Kladské pomezí REMO Elektra s.r.o ČEZ

DOLANY V DOLANECH 2016

(22.6. 2016)
Tak máme uklizeno, hasičské vozidlo se vrátilo do své gráže na místo kde stál bar, stany a lavice jsme vrátili, odpadky zlikvidovány a na hřišti to vypadá, jako by se nic nedělo.

A to vše by se nezvládlo bez spousty dobrovolníků, kteří zde odpracovali 232 hodin bez nároku na odměnu. Započítáno stavění, bourání, organizační činnost, noční hlídky, parkoviště, …. . A to nepočítám všechny členy místních spolků, kteří se starali o občerstvení, stavbu baru … .

Největší odměnou nám všem pak byla spokojenost a slova chvály od lidí, kteří přijeli z Dolan do Dolan.

Ještě jednou moc děkuji všem, kteří mi pomáhali a bez kterých si to nedokážu představit. Dokázali jste, že je pořád dost těch, kteří jsou ochotni udělat něco pro radost a spokojenost ostaních.

Když jsem procházel areálem a zastavoval se u stolů, povídal si s lidmi a vnímal jejich spokojenost měl jsem pocit, jako bychom byli jedna rodina. Támhle strejda z Kladna. Tady stréc od Olomóca. Tuhle brat zo Slovenska. Tady holky od Vltavy. A tahle rodinka je ze Šumavy. No prostě …. Dolanský.

Letošní setkání se opravdu velmi vydařilo. Včetně ohňostroje na závěr. Takže kdo si počkal, určitě nelitoval.

A pro statistiku:

Během víkendové akce prošlo areálem přes 750 účastníků. Přijelo cca 450 zástupců z 9 Dolan a okolo 300 občanů se zúčastnilo z pořádajících Dolan a jejich místních částí . V areálu nocovalo přes 100 účastníků v 25 stanech a jednou velkou celtou. Vystoupilo zde 95 učinkujících a 3 psi. Počet pořadatelů v triku 36.

                                                                  Jiří Plšek

odezvy:

Dobrý deň pán Plšek,

 

ďakujeme Vám za srdečné privítanie. Všetci sme sa u Vás veľmi dobre cítili. Vzdávame hold Vám aj Vašim spoluorganizátorom za tak fantastický program počas celého dňa a večera a za úžasný  veľkolepý nočný ohňostroj a o nočnom prekvapení ani nehovoríme.

Ďakujeme ešte raz, že sme mohli stráviť spolu s Vami pár pekných chvíľ.  

S pozdravom Doľany - Pezinok

Ahojky,

děkujeme za dolaňáky ze Šumavy  za skvělé setkání v letošním roce. ( Mě osobně mrzí, že jsem se nemohla účastnit, ale byla jsem reprezentovat naši obec na okresní hasičské soutěži v Malém Boru.)

Z doslechu jsem se dozvěděla, že Vaše setkání bylo opravdu po všech stránkách vynikající, jídlo, počasí, doprovodný program, půlnoční předtančení, ....velkolepý ohňostroj.

Obecní úřad Dolany, Dolany 32, 552 01 Dolany Královehradecký kraj, tel. +420 491 813 657, obec@dolany-na.cz
design and produce made by © Pavel Spálený - Yučikala Wičaša www.yucikala.net
×