Dolany Náchod Obec Dolany, okres Náchod
kamera Kladské pomezí dětem Kladské pomezí REMO Elektra s.r.o ČEZ

Dolanští fotbalisté se dočkali první výhry

(29.9. 2021)
Fotbalisté Tělovýchovné jednoty Dolany se po dvouleté pauze vrátili do okresního přeboru. Hned od prvního zápasu pocítili, že je ve vyšší soutěži čekají daleko kvalitnější soupeři. První výhry se dočkali až na svatého Václava, když v důležitém zápase porazili 4:2 Provodov. Přečtěte si, jak dosavadní průběh sezony hodnotí dolanský trenér Josef Cipra: 
foto
„Sezónu jsme začali velmi špatně. Po úvodních šesti kolech jsme měli na kontě pouze dva body. Vše se odráží již od přípravy, nedokázali jsme trénovat v takovém počtu, abychom byli řádně připraveni. I kvůli nedostatku lidí jsme v létě zrušili dvě přípravná utkání ze tří. Na začátku sezóny jsme dokázali remizovat s velmi silným soupeřem ze Stárkova. Ještě pár minut před koncem jsme vedli, domácí ale dokázali srovnat. Za zmínku také stojí, že si rozhodčí zapomněl zapnout stopky a řídil se hodinami, které měli pod kontrolou domácí. Dle pomezního rozhodčího se nastavovalo 10 minut, během nichž jsme hráli oslabeni o dva hráče, které vyřadily ze hry křeče. Další povedený zápas byl s ambiciózními Velichovkami, kde je řada hráčů, co ještě nedávno hrála kraj. V divokém utkání jsme dokázali vyrovnat na konečných 4:4. Ostatní duely byly často vyrovnané, nemáme ale dostatečnou šíři kádru a druhé poločasy většinou prohráváme. Bohužel doplácíme na špatnou morálku týmu a přístup jak k zápasům, tak tréninkům. Je vidět, že covidová pauza měla velmi negativní dopad nejenom na náš klub. Musí se zlepšit přístup jednotlivců a pak věřím, že se dokážeme rovnat jakémukoliv týmu v naší soutěži.“ 

Podzimní výsledky Dolan: Stárkov 2:2, Police B 0:3, Červený Kostelec B 0:1, Velichovky 4:4, Teplice 0:2, Hronov 0:3, Provodov 4:2.

(domácí zápasy Dolan psány tučně)

 

Sezonní tabulka dolanských střelců:

Sedláček 4

Kopecký a Ivan Tokar 2

Kejzlar a Ulrych 1

 

Zbývající podzimní zápasy:

Ne 3.10. 15:00 Zábrodí – Dolany

So 9.10. 15:00 Dolany – Velké Poříčí B

Ne 17.10. 14:30 Velká Jesenice – Dolany

So 23.10. 14:30 Dolany – Machov

Ne 31.10. 14:00 Babí - Dolany

 

Pro více informací sledujte náš Facebook nebo klubové stránky www.tjdolany.net.

Obecní úřad Dolany, Dolany 32, 552 01 Dolany Královehradecký kraj, tel. +420 491 813 657, obec@dolany-na.cz
design and produce made by © Pavel Spálený - Yučikala Wičaša www.yucikala.net
×